Schhh... You Know Rauseishi. - Grizzly Bear

Dags att börja plugga?

När man känner att det inte är lika roligt att gå till jobbet eller att man känner att man har ångest att gå till jobbet så är det en bra ide att börja söka något annat. Ja det är bra att kunna göra det så att man känner sig glad igen och att man mår bra av att gå till jobbet.
Det är ju mycket tid som man använder åt att jobba och då är det väl underbart om den tiden är något som man tycker om att göra.
Så gör man inte det nu på det jobb som man har, så kan det var dags att se vad det är för något som man kan hitta på och göra istället.

Kolla vilka utbildningar som finns

Ja det är en bra start att kolla vad det finns för utbildningar och se om det är något som man kan tänkas göra. Det är viktigt att man känner att det känns kul och att det är något som man är intresserad av att göra. Sen är det bra att kolla upp om man har ett komvux närs sig och det gör man på ett enkelt sätt man kan bra söka på " komvux sigtuna" och så får man upp om det finns där och så kan man gå vidare med det.
Ja nu på hösten och vintern så är det alltid lite extra kul och se vad det finns för nya utbildningar som man kan tänkas göra och hitta på. 
Plus att det är en tid då det kommer in mycket nytt och då är det extra bra att kolla och se om det är något som skulle passa en och som man kommer att tycka är kul.
Ja det finns så mycket kul att lära sig och det gäller att hitta det som man själv tycker är kul och intressant.