Schhh... You Know Rauseishi. - Grizzly Bear

Varför inte skaffa sin egna?

Ja nu har ju sommaren precis varit och det är dags för höst och vinter och det är ju mysigt på sitt sett det med. Ja man får klä på sig lite mer och man får tända fler ljus och sätta sig och mysa i soffan. Ja det finns så många olika saker att se fram emot när det blir en ny årstid, men det är samtidigt lite kul att tänka på vad man ska göra nästa sommar och vad man ska hitta på för roliga saker. 
Är det kanske dags att skaffa sig en weinsberg husvagn och ha lite husvagns semester nästa sommar? Ja det är något som skulle vara väldigt kul och som man gärna vill göra.

Det finns många olika alternativ

Ja det är underbart att det finns så mycket alternativ som man kan tänka på och som man kan hitta på. Och jag är en sån som tycker att det är lite kul att sitta och tänka och planera hur jag ska göra nästa semester. Vad ska vi hitta på för roligt då och så vidare. Ja det finns en hel del som man kan tänkas göra och som är så kul och spännande. Det gäller att bestämma sig och kolla upp lite vad det är man ska göra. 
Der man planerar bra brukar ofta bli väldigt bra och det är ju super kul om man kan hitta på lite olika saker som ma vet kommer att bli roliga. Och det är verkligen bra att kunna planera och fixa lite saker som man vill göra så att man har roliga saker att se fram emot. Det är något som man kan göra redan nu och så kan man njuta av det samtidigt som man inte ar gjort det än. Det är ett bra sätt att se fram emot semestern nästa år.